Hirdetés

Végtelenül szürreális az új Chip és Dale film előzetese

|

A Disney+-ra érkező alkotásban egyszerre keveredik a való világ, a CGI és a rajzolt formátum.

Hirdetés

Sokan szeretik a Roger nyúl a pácban, a Space Jam és a Bolondos dallamok - Újra bevetésen című klasszikusokat, amiknek az volt a legfőbb különlegessége, hogy keverték bennük a valós, valamint a CGI-díszleteket és karaktereket. Manapság sem példa nélküli, hogy hasonló koncepcióra bólintanak rá Hollywoodban, elég csak a 2021-es Tom és Jerry-re (Chloe Grace Moretz főszereplésével) vagy a szintén tavaly megjelent Space Jam folytatásra (LeBron Jamesszel) gondolni, de nem minden sztorinak és figurának áll jól ez a körítés. 

Hirdetés

Hogy miről jutott ez eszembe? Nos, befutott az új Chip és Dale film, a Disney+-t megcélzó Chip 'n Dale: Rescue Rangers első trailere, amely élőszereplős, CGI és rajzolt megoldásokat is alkalmaz, és ez az elegy valahogy nagyon nem áll össze. Persze itt sem titkolják, hogy a brand a Disney-hez tartozik, hiszen a szintén a vállalat tulajdonkát képző Indiana Jones is megidéződik benne, és olyan színészek adják hozzá a hangjukat, mint Andy Samberg, John Mulaney, Will Arnett és Eric Bana, de ordít az előzetesről, hogy rajzfilmként sokkal élvezetesebb, nosztalgikusabb lehetett volna.

A Chip 'n Dale: Rescue Rangers május 20-án kerül fel a Disney+-ra, hozzánk valószínűleg csak nyáron fut be, amikor maga a platform is. Nektek mi a véleményetek róla?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)