Hirdetés

Újabb Venom 2-es fotón csodálhatjuk meg Cletus Kasady új frizuráját

|

Csak örülni tudunk, hogy a Venom 2 főgonosza az utóbbi időben meglátogatott egy fodrászt.

Hirdetés

Nemrég Tom Hardy megmutatta a Venom 2 főgonoszát, azon a sötét fotón viszont csak nagyjából lehetett kivenni a Woody Harrelson által alakított Cletus Kasady új hajkoronáját. Szerencsére most újabb forgatási képek érkeztek, amelyek immár jóval többet árulnak el. 

Hirdetés

Cletus Kasadyt (akiből később Vérontó válik, ezt jól tudják már a képregényrajongók) először az első Venom mozi végén láthattuk, ott viszont nagyjából úgy festett a vérszomjas sorozatgyilkos, mintha most mászott volna elő Éder mester asztalosműhelyéből, szóval gyakorlatilag egy az egyben Pumukli klónja lehetett volna. Szerencsére az új fotók biztosítanak bennünket arról, hogy a Venom 2-ben már jóval konszolidáltabb frizurával tűnik fel a gonosztevő. 

Minden jel arra mutat, hogy a Morbiushoz hasonlóan a Venom 2 is szorosabbra fűzi a köteléket a Marvel filmes univerzumával, szóval jó lesz gyorsan megbarátkozni a Woody Harrelson-féle Vérontóval, mert a jövőben még akár az MCU filmekben is felbukkanhat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)