Hirdetés

Venom 2 - két főgonosz is helyet kap benne?

|

A pletykák szerint Venomnak ezúttal nem csak egy ellenséggel kell majd szembeszállnia.

Hirdetés

Már a legelső film vége felvezette, hogy a Tom Hardy által életre keltett antihősnek kivel gyűlik meg a baja legközelebb, azonban úgy tűnik, hogy a Sony Pictures nem elégszik meg a Woody Harrelson által megformált Vérontóval (Carnage), hanem egy második fenyegetést is rászabadít Venomra.

Hirdetés

A Deadline jelentése alapján ugyanis egy újabb gonosz, Shriek is Venom életére tör majd, amelyet állítólag két filmhez közeli forrás is megerősített a lapnak. Shriek (akit a magyar füzetekben Sikolynak fordítottak) az 1993-as Spider-Man Unlimited #1 számában bukkant fel először a Maximum Carnage esemény részeként. Polgári nevén Frances Louise Barrison egy számos gyermekkori traumán átesett, majd drogkereskedővé váló nő, aki egy fejlövés következtében szerzett mutáns képességeinek segítségével képes kedvére manipulálni a hangot, szónikus sugarat lőni a kezéből és szónikus pajzsot vonni maga köré. Shriek a képregények lapjain Cletus Kasady (Vérontó) szerelme is volt már, ráadásul Venom gyenge a szónikus fegyverekkel szemben, szóval talán így hozhatják őt be a képbe.

A Sony Pictures nem kommentálta a pletykát mondván, hogy a film még mindig korai fázisban van és számos részlet változhat. A Venom folytatása a tervek szerint 2020 októberében jelenhet meg Tom Hardy főszereplésével, Andy Serkis (Maugli, A majmok bolygója-trilógia) rendezésében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)