Hirdetés

Venom 2 - már kezdetét is vette a forgatás?

|

Erről maga a főszereplő számolt be Instagram-oldalán, de aztán valamiért törölte is a bejegyzést.

Hirdetés

Meglepően szórakoztatóra sikeredett a tavaly ősszel debütált Venom, szóval nem is volt túlzottan meglepő, amikor kiderült, hogy készül hozzá egy folytatás, amit ráadául Andy Serkis rendez. Korábban már azt is megtudtuk, hogy ebben a hónapban kezdik el felvenni a jelenteket a filmhez, és most úgy tűnik, időközben bele is csaptak a lecsóba a srácok.

Hirdetés

Nem olyan rég megjelent egy fotó a címszereplőt játszó színész Instagram-oldalán, amelyen ő és egy másik személy látható. A kép mellé a "W3'R'V3N0M2 day one" szöveget biggyesztette, ami egyértelműen arra utal, hogy hivatalosan is megkezdődött a Venom 2 forgatása. Időközben lekerült a kép Tom Hardy profiljáról, szóval lehet, hogy a Sony még nem szeretné bejelenteni a produkció kezdetét, így inkább levetették a színésszel a posztot.

Persze ami egyszer felkerül az internetre, azt nagyon nem egyszerű eltüntetni, és szerencsére erről a bejegyzésről is sikerült egy képet lőnie valakinek. Íme:

Ti várjátok már a Venom 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)