Hirdetés

Nemsokára kezdődik a Venom 2 forgatása

|

A rendezői széket Andy Serkis foglalja el, míg a főszerepben visszatér Tom Hardy.

Hirdetés

A Venom remekül teljesített a kasszáknál, így nem volt kérdés, hogy érkeznie kell a második résznek. A Marvel és a Sony között kirobbant botrány kicsit összekuszálta az univerzumok szálait, de ez a Venom mozinak akár előnyére is válhat, hiszen Pókember legendás ellenfele így ne adj' isten még Pókemberrel is találkozhat.

Hirdetés

Tom Hardy színészi képességei felől senkinek nem lehet kétsége, természetesen Eddie Brockot is remekül alakította, így visszatér a második rész főszerepére is. Sokkal érdekesebb azonban, hogy Andy Serkis dirigálja majd a folytatást, akit eddig főként a kamera előtt láthattunk, például a Fekete párducban, de a mocap szerepeivel (ő játszotta Gollamot A Gyűrűk Urában és Caesart A majmok bolygójában) lett igazán híres. Reméljük, rendezőként is tud úgy teljesíteni, mint színészként. Valószínűleg visszatér Woody Harrelson is, akit már az előző részben is felvezettek egy rövid jelenettel, és egy szimbiótával egyesülve Vérontót alakítja majd.

Viszont a Marvel és a Sony szakítás miatt akár Tom Holland Pókembere is feltűnhet a filmben, lévén már ezt az univerzumot gazdagítja a továbbiakban. Nagyon szívesen megnéznénk a Holland-Hardy párost akcióban. A forgatások november 25-én kezdődnek, és a bemutató időpontját 2020. október 2-re tűzték ki.

Ti örültök, hogy jön a folytatás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)