Hirdetés

A Venom 2 durvább lehet elődjénél, és ez a Joker miatt van

|

A producer szerint a Joker megmutatta, hogy magas korhatárbesorolással is meg lehet nyerni a szélesebb közönséget.

Hirdetés

A Venom producere, Matt Tolmach szerint egyre több a lehetőség az R besorolású mozik térnyerésére, köszönhetően a Deadpoolnak, Logannek és nem utolsó sorban a milliárdos bevételt hozó Jokernek. Utóbbi a legnyereségesebb képregényfilm lett (köszönhetően többek között a relatíve alacsony költségvetésének), ez pedig egy olyan tény, ami a Sony fejeseit is meggyőzheti a komolyabb besorolás előnyeiről.

Hirdetés

A 2018-as Venom folytatását Andy Serkis rendezi, a produceri munkákat pedig Tolmach kapta, aki egyáltalán nem zárkózik el a magas besorolás lehetőségétől, bár nem is ebben látja a Sony univerzumának szent grálját.

"Mindig gondolnunk kell ilyesmire, pláne most, hogy már működik. Persze hozzá kell tenni, hogy az a film nagyon egyben volt. A mi franchise-unk így is megvan, és nem hiszem, hogy bármelyikőnk nagyon akar ugrálni, hogy 'héj, megcsináltuk'. Megvan a helyünk a világban. Szóval nem az történik, hogy hirtelen mindenki ráugrott erre a besorolásra."

Szerinte a Joker megmutatta a világnak, hogy sikeres lehetsz az R besorolással is, ami egyébként komolyan limitálhatja az adott projekt közönségét (és ezzel együtt bevételi lehetőségeit).

"Sokáig ez volt az ellenérv, aztán a Deadpool elkezdett harcolni ellene, majd jött a Logan, de ettől még sokáig tiltott terület volt. Szóval szerintem remek dolog, hogy az R besorolású filmeket is hatalmas nézőközönségek élvezik. Ez azt jelenti, hogy több lehetőségünk lesz hasonló stílusú történetmesélésre."

Hozzátette, a Venomnál az a fontos, hogy hangsúlyozzák a karakter rossz oldalát, és szerinte nem feltétlenül tesz hozzá ehhez bármit, hogy látunk emberfejeket gurulni jobbra-balra. A lényeg, hogy a néző tudja mi történt, és értse, hogy Venom egy veszélyes arc.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)