Hirdetés

Venom - az író megerősítette, hogy jön a folytatás

|

A Sony Pictures hivatalosan még nem jelentette be a Venom 2-t, de az első rész írója már elkotyogta, hogy számíthatunk rá. Persze ez nem volt meglepetés.

Hirdetés

Nagyot ment a kasszáknál a Tom Hardy főszereplésével készült képregényfilm, amely a kritikusoknak sem fájt túlzottan, így a Sony Pictures elégedett lehet az eredményekkel, ebből pedig természetesen az következik, hogy rábólint a folytatásra - amit már az egyik stáblistás jelenet egyértelművé tett. 

Hirdetés

Jeff Pinkner, az első Venom film írója a Discussing Filmnek nyilatkozva árulta el, hogy semmi mást nem mondhat el a folytatásról azon kívül, hogy meg fog valósulni, azonban jelenlegi ismeretei szerint nem ő felel majd a forgatókönyvért. 

Mivel az első rész végén - spoiler annak, aki még nem látta - felbukkant Cletus Kasady Woody Harrelson megformálásában, ezzel fel is vezették a következő felvonás főgonoszát Carnage, magyarul Vérontó/Mészárszék személyében, így kíváncsian várjuk, hogy mihez fog kezdeni Venom egy még veszedelmesebb ellenféllel szemben. Nektek hogy tetszett a Venom?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)