Hirdetés

A Venom 2 R-besorolású is lehet, ha a Sony és a Disney nem békül ki

|

A Sony eddig a lehetséges crossover miatt nem merte átlépni a felnőtteknek szóló korhatárt, de ez az akadály elhárulni látszik.

Hirdetés

Az internet népe - jórészt jogosan - teljes sokkban van amiatt, hogy Pókember a jelek szerint nem folytathatja pályafutását az MCU-ban, azt viszont hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a Sony-Disney balhénak akár bizonyos előnyei is lehetnek, például hogy az érkező Venom 2-vel az alkotók sokkal könnyebben vállalhatják be a felnőtt nézőknek szóló R-besorolást. 

Hirdetés

Már a szimbióta első mozifilmje kapcsán nagy kérdés volt, hogy megkapja-e a csak nagykorúaknak szóló filmeknek járó plecsnit, ekkor azonban a készítők végül nem merték meghozni ezt a döntést, mondván ezzel kizárnák egy lehetséges crossover lehetőségét az MCU-val. Nemsokára megkezdődnek a második rész munkálatai, a rendezői székben Andy Serkissel, aki nagyon szeretné, ha ezúttal egy R-besorolású kalandot készíthetnének és valljuk be, Venom karakterének jól állna, ha egy kicsit brutálisabb irányba is elindulhatna. 

Jelenleg a Disney előtt is igen nagy kérdés, hogy meg merjék-e kockáztatni az R-besorolást, mondjuk a frissen hozzájuk került Deadpool kapcsán, az MCU fővonala viszont (amelyhez Pókember is tartozott) biztosan marad a PG-13-as kategóriában. Ha a két stúdió útjai elválnának, akkor Serkiséknek nem kell tekintettel lennie a crossover tényezőre, tehát végre Venom is kaphatna egy sötétebb hangulatú, szókimondóbb, brutálisabb filmet. 

Örülnétek egy ilyen vonalnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)