Hirdetés

Tom Hardy megmutatta a Venom 2 főgonoszát

|

Új fotót kaptunk Cletus Kasadyról, akit természetesen Woody Harrelson alakít.

Hirdetés

A pletykák szerint Naomie Harris is felbukkan majd Shrieket (a hivatalos magyar fordítás szerint Sikolyt) alakítva gonosztevőként a Venom 2-ben, de azért az már most biztos, hogy az Andy Serkis rendezésében készülő folytatás igazi rosszfiúja Cletus Kasady, azaz Vérontó lesz, akit Woody Harrelson kelt életre. 

Hirdetés

Woody Harrelson már az első Venom mozi stáblistás jelenetében felbukkant, most pedig a címszereplőt alakító Tom Hardy egy Instagram fotót osztott meg a színészről, aki a képen épp Cletus Kasadyként feszít. Elég sötét fotóról van szó, de azért az már ezen is látszik, hogy alakítottak kicsit Kasady frizuráján, szóval Harrelson végre jobban hasonlít a képregényekből megismert gonoszra, mint Pumuklira. Időközben Hardy egyébként törölte a képet, de szerencsére az internet nem felejt, így alább megtalálhatjátok a mentett verziót. 

A Marvel füzeteiben Eddie Brock cellatársára, Cletus Kasadyre a Venom szimbióta ivadéka mászott rá, miközben Eddie épp megszökött a börtönből. A Venom 2-ben biztosan át kell alakítani némileg az alapsztorit, de azért azt már most borítékolhatjuk, hogy a film egy bizonyos pontján annak rendje s módja szerint rá fog kúszni Kasadyre a Vérontó szimbióta. 

Az továbbra sem tudjuk, hogy teljesül-e a rajongók álma, és a Tom Holland által alakított Pókember is felbukkan-e végül a Venom 2-ben, de talán jobb is, ha ennek megválaszolásával a stúdió megvárja a film premierjét. A Venom 2-nek egyelőre még nincs magyar bemutatódátuma, de az amerikai mozikba 2020 október 2-én érkezik meg, szóval valószínűleg mi is nagyjából ekkor fogjuk megkapni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)