Hirdetés

Egy új szimbióta is feltűnhet a Venom következő részében?

|

Egy forgatásról közzétett kép azt sejteti, hogy nem csak Venommal és Vérontóval találkozhatunk majd a második epizódban.

Hirdetés

A Venom első része meglepően jó fogadtatásra talált, annak ellenére (vagy épp azért, nézőpont kérdése), hogy egy MCU-n kívüli képregényfilmként vette fel a kesztyűt a teljes fordulaton pörgő Disney univerzuma ellen. A sikert követően egyből be is rendelték a második epizódot, ami olyan sztárokat vonultat fel Tom Hardy mellett, mint Woody Harrelson, vagy éppen Andy Serkis, aki ezúttal a rendezői széket foglalta el. Most úgy tűnik, Venom és Vérontó mellett újabb szimbiótákat is megismerhetünk a következő moziban, legalábbis erről árulkodhat egy forgatásról készült kép.

Hirdetés

Legutóbb Clestus Kasadyról kaphattunk egy fotót immáron normalizálódott frizurával, most pedig Eddie Brock megmentését kapta lencsevégre valaki. Egészen pontosan Tom Hardy dublőre és egy másik kaszkadőr látható zöld háttér előtt, és nagyon úgy néz ki, hogy ez utóbbi megmenti a főszereplőt valamitől vagy valakitől:

Az már biztos, hogy a címszereplő Venom és Vérontó benne lesznek a filmben, viszont nem túl valószínű, hogy a vörös szimbióta megmentené Eddie életét. Előfordulhat tehát, hogy egy teljesen új lény tűnik fel a Venom 2-ben, aki még bejelentésre vár. Tom Hardy egyébként azt nyilatkozta, hogy egy sokkal sötétebb hangvételű mozira számíthatunk, a forgatás pedig lassan a végéhez ér, így hamarosan egy előzetes is esedékes.

Ti kit látnátok szívesen a folytatásban Venom és Vérontó mellett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)