Hirdetés

Továbbra is óriásit megy a Venom, az 500 millió dolláros határt is átlépheti

|

A vélemények talán megoszlanak, a kasszáknál viszont elsöprő sikere van Tom Hardy filmjének.

Hirdetés

A legjobb októberi nyitány után még mindig termeli a pénzt a Sony szimbiótája, nem úgy tűnik, hogy a felemás értékelések megállítanák a sikerét. 

Hirdetés

A Venom magabiztosan állította be az októberi rekordot a bevételeket illetően, és hiába a Halloween moziba kerülése, a Deadline számításai szerint még a hétvégén átlépheti az 500 millió dolláros álomhatárt világszinten. A 205 milliós kezdés után ez mindenképp egy nagyon szép eredménynek számít.

Szerdáig bezárólag a Venom 302 millió dollárt kaszált a nemzetközi piacon, míg 175 milliót Észak-Amerikában, ezzel 477 millió dolláros összbevételre szert téve. A filmet továbbra is gőzerővel játsszák a világ minden táján, így nem lesz túl nagy meglepetés, ha még a hétvége folyamán meghaladja az 500 millió dolláros bevételt. Arról nem beszélve, hogy a film japán és kínai premierje még várat magára, azok pedig újabb 100 millió dollárt hozhatnak a Sony konyhájára.

A nemzetközi színtéren Dél-Koreában nézik a legtöbben a Venomot, így 28,9 millió dolláros bevételt termelt ott a film. Közvetlen utánuk jön Oroszország, majd kicsit lemaradva Anglia és Mexikó a durván 22 millió dolláros bevételükkel, végül pedig Brazília zárja a legmagasabb nemzetközi bevételek sorát a maga 16 millió dollárjával.

A számokat és a film zárójelenetét látva nem lepődnénk meg, ha a Sony hamarosan bejelentené a közkedvelt antihős történetének folytatását.

Nektek hogy tetszett a Venom?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)