Hirdetés

Venom - már a premierrel rekordot dönthet a film

|

A legújabb előrejelzések szerint kiválóan nyithat a Sony Pókember spin-offja.

Hirdetés

Egyre inkább izgatottak vagyunk a Tom Hardy-féle Venommal kapcsolatban, és remélhetőleg nem ok nélkül - a legújabb információk alapján a tengerentúli becslések nagyon jó nyitást jósolnak a filmnek.

Hirdetés

A Box Office Pro adatai alapján a Venom megdöntheti az októberi premierek rekordját, amelyet jelenleg a Gravity (Gravitáció) tart 55,8 millió dollárral. A Venom nyitását korábban 30 és 50 millió közé lőtték be, ez a tartomány viszont már 55 és 85 millió közötti összegre növekedett. Természetesen ezek a számok az USA-beli bevételeket jelentik.

Az eddigi visszajelzések alapján nagyon népszerű a film, és a Comic-Conon vetített trailerrel még több rajongót szerzett magának a Venom. A Sony nagyon lelkes a marveles filmjeikkel kapcsolatban, és még azt sem tartják elképzelhetetlennek, hogy sikerüljön egy crossover a Marvel Cinematic Universe filmjeivel - amiről persze nyilván nem ők fognak dönteni, de álmodozni azért szabad.

A Venom október 4-én debütál majd a hazai mozikban. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)