Hirdetés

Venom - nem kifejezetten jók az első vélemények

|

Van, aki szerint a Halle Berry-féle Macskanő szintjén van, van, aki meglepően szórakoztatónak tartja.

Hirdetés

Két nap van hátra a Venom hazai bemutatójáig, addig pedig magasabb fokozatra kapcsol a hype. Legalábbis kapcsolna, azonban a napokban érkeztek megrázó hírek is a filmről: például hogy két stáblistás jelenet is lesz és körülbelül 30-40 percnyi jelenetet kivágtak belőle, ráadásul Tom Hardy kedvenc részeit. Eléggé megosztóak is lettek az első reakciók. 

Hirdetés

A sajtó képviselői az embargó miatt egyelőre csak a közösségi médiában számolhattak be pár rövid mondatban a tapasztalataikról, de ez is éppen elég ahhoz, hogy bizonytalanná váljunk a Venom minősége miatt. Van, aki például úgy gondolja, hogy a film teljes kudarc, más Tom Hardy legrosszabb teljesítményének tartja a Kémes hármas óta, míg olyan is akad, aki szerint - a trailer szavaival élve - olyan, mint az a bizonyos fekália a szélben. 

Van, aki szerint egyszerűen csak kort tévesztett a film és a 2004-ben kellett volna kijönnie, még mielőtt a Marvel Filmes Univerzum és a DC-Warner igazán belelendültek volna a szuperhősösdibe: 

Azért az némileg megnyugtató, hogy olyan is akadt, aki jól szórakozott a látottakon, bár a "nem jó, de jobb, mint amire számítottam" kifejezés valószínűleg nem az, ami a Sony Pictures hallani szeretett volna. A "meglepően vicces", a "Tom Hardy nagyszerű" és a "hihetetlen volt" annál inkább, ezekre is van példa: 

Láthatóan tehát egy negatív reakcióra jut egy pozitív is, így kíváncsian várjuk, hogyan fog szerepelni a Venom a kritikusoknál és a kasszáknál egyaránt. Holnap mi is megnézzük és beszámolunk róla, hogy tetszett, valamint számíthattok a Puliwood kritikájára is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)