Hirdetés

Venom - átírják a főszereplő hátterét?

|

Egy új kép látott napvilágot a Venom forgatásáról, ami alapján úgy tűnik, a készítők nem hagyták teljesen érintetlenül a főhős eredettörténetét.

Hirdetés

Éppen folyik a jövőre érkező Venom film forgatása, ahonnan egy sokat sejtető fotót tett közzé a főszereplő, Tom Hardy. Ez alapján úgy tűnik, kicsit megváltoztatják a karaktere eredettörténetét, vagy legalábbis egybegyúrják egy másik változattal.

Hirdetés

Az árulkodó jel az volt, hogy Hardy katonai ruhában, egy olívazöld pólóban és egy taktikai mellényben fotózta le magát, viszont a jövőre bemutatkozó Venom főszereplője, Eddie Brock a képregényekben egyáltalán nem volt katona. Egy másik Venom, Flash Thompson valóban iraki veterán volt, majd a szimbióta segítségével pótolták elveszett lábát, így lett Agent Venom. Ez alapján nem kizárt, hogy ezt az eredettörténetet mossák egybe a film készítői Brockéval, vagy egy egész új háttérsztorit találtak ki.

Mit gondoltok, az Agent Venom karaktert oltják majd Eddie Brock történetébe, vagy valami újjal rukkoltak elő a forgatókönyvírók?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)