Hirdetés

Megvan a Venom film főszereplője és rendezője

|

Egy ismert és közkedvelt színész alakítja majd Eddie Brockot az önálló Venom filmben, ami jövő ősszel érkezik a mozikba

Hirdetés

Sokan valószínűleg (velem együtt) a Csodálatos Pókember rajzfilmből ismertétek meg Venom karakterét, de a harmadik, Sam Raimi-féle Pókember filmben is szerepelt. 

Eddie Brock egy újságíró volt, aki megszégyenült, miután le akart leplezni egy sorozatgyilkost, azonban az általa vétkesnek gondolt személy nem az volt, akit kerestek, az igazi elkövetőt pedig Peter Parker kapta el. Egy nap egy Peter által be nem fogadott földönkívüli szimbióta bekebelezi, neki köszönheti a Pókemberhez hasonló képességeit. 

Mint kiderült, a Sonynál készülő (tehát nem a Marvel Cinematic Universe részének tekinthető), 2018. október 5-én debütáló film főszerepét Tom Hardy kapta. A forgatás ősszel kezdődik, a rendezői székben pedig a Zombielandet is jegyző Ruben Fleischer ül. A produceri szerepet Avi Arad, Matt Tolmach és Amy Pascal vállalták el, míg a Columbia részéről Palak Patel és Eric Fineman szól bele a dolgokba.

Szerintetek Hardy jó választás Brock szerepére?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)