Hirdetés

Pókember egyik főellensége saját filmet kap

|

Peter egyik legnagyobb ellenfele volt a szimbióta által uralt Venom, aki hamarosan maga is filmsztárrá válik. Örülünk?

Hirdetés

A Sony bejelentette, hogy a baljósan vigyorgó Venom hamarosan saját filmet kap. A stúdió nem akar sokat vacakolni a projekttel, már 2018. október 5-én a mozik vásznain akarják viszont látni.

Venom a Pókember egyik régi ellensége, aki S.H.I.E.L.D. adatbázisa szerint komoly fenyegetést jelent az egész emberiségre. Amikor egy karaktert egy lapon emlegetnek a Magneto, Doctor Doom és Red Skull hármassal, akkor joggal retteg tőle a világ.

Venom egyébként Flash Thompsonként tagja is volt a S.H.I.E.L.D.-nek és többször kisegítette Petert hivatásos ügynökként a modern képregényekben. Van mit mesélni erről a karakterről, nyilván fontos kérdés a rajongók számára, hogy nyúlnak majd a témához a filmkészítők.

Akár a gonosz oldalát mutatják be, akár az ügynökét, egy jó kis sztorira számíthatunk majd, ami pont időszerű lesz egy évvel a Spider-Man: Homecoming premierje után. A stáb tagjai jelenleg ismeretlenek, egyelőre csak azt tudjuk, hogy Scott Rosenberg és Jeff Pinkner írják a forgatókönyvet.

Ti mit gondoltok, jó ötlet a Venom film?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)