Hirdetés

Hivatalos: PG-13-as besorolást kap a Venom

|

A Sony úgy döntött, a Venom nem egy kimondottan felnőtteknek szóló, durva film lesz, hanem valamivel visszafogottabb.

Hirdetés

A Deadpool filmek sikerében komoly szerepet játszott, hogy belefértek keményebb poénok és véres jelenetek is. 

Hirdetés

A Venomnál viszont ez úgy látszik, nem jöhetett szóba. Először az AMC Theaters honlapján, majd a hivatalos oldalon is - ahogy azt sokan várták - a PG-13-as besorolás jelent meg, ami azt jelenti, hogy 13 éven felüliek nyugodtan megnézhetik, nem lesz benne valósághű erőszak vagy egyéb komoly durvaság. A Sony szeretné, ha franchise alakulna ki és azt akár más Marvel filmekkel is össze lehetne fűzni, de nem látott erre esélyt egy R-es besorolással. Nem kell egyelőre nagyon megijedni, a Sötét lovag is PG-13-as volt, ott is megoldották, hogy elég sötét legyen a hangulat, és átmehetett a szűrőn a fejben eltüntetett toll.

Azt is megtudtuk, hogy a film hossza 1 óra 52 perc. Pár hét, és kiderül, mi lett az egészből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)