Hirdetés

Venom - kiderült, melyik képregényeken alapszik a film története

|

Végre megtudtuk, honnan merítenek ihletet a Venom film alkotói.

Hirdetés

Nem csak a DC Extended Universe filmek kapcsán lettünk okosabbak a brazil Comic Con Experience 2017 után. Ugyanezen a rendezvényen történt meg ugyanis, hogy Tom Hardy és a rendező, Ruben Fleischer elárulta, melyik képregényeken alapszik majd a Venom mozi sztorija. 

Hirdetés

A főszereplő elmondása alapján az 1993-ban megjelent hat füzetes Venom: Lethal Protector minisorozat története inspirálta a filmet. A sorozatot David Michelinie írta, Mark Bagley, Ron Lim, és Sam Delarosa pedig a rajzokért feleltek. A képregény sztorija szerint Pókember és Venom fegyverszünetet kötnek, utóbbi pedig San Franciscóba költözik (az már korábban kiderült, hogy ez a város szolgál a Venom film helyszínéül). San Franciscóban egy Life Foundation nevű szervezet akarja elkapni Venomot, akik saját céljaik érdekében akarják tanulmányozni az idegen szimbiótát. Végül öt új utód szimbótát hoznak létre, akik a szépen csengő Scream, Phage, Riot, Lasher és Agony névre hallgatnak. Nagy az esély arra, hogy ezt a történetszálat használják fel a filmben Carnage/Vérontó megalkotására, akit elvileg Riz Ahmed (Éjjeli féreg, Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet) alakít majd. 

Ruben Fleischer elmondása alapján még egy képregényből merít a film. Az 1995-ös Planet of the Symbiotes címet viselő kaland öt füzeten át meséli el Pókember, Scarlet Spider (Vörös Pók) és Venom harcát az űrből érkező simbióták ellen. A jelek szerint ennek a történetnek is viszont láthatjuk bizonyos részleteit a Venom moziban. 

A Comic Con Experience 2017-en elhangzottak alapján tehát bőven számíthatunk majd idegen lényekre a 2018 októberében érkező Venom filmben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)