Hirdetés

Venom - Pókember mégsem tűnik fel, Peter Parker viszont igen?

|

Tovább bonyolódik a Tom Holland Venombéli felbukkanását érintő pletyka.

Hirdetés

Tegnap mi is beszámoltunk a Venom mozival kapcsolatos legújabb pletykáról, amely szerint Tom Holland is feltűnik a filmben. Nos, akkor még nem is gondoltuk, hogy a milyen pontosan fogalmazunk a hír címében.

Hirdetés

Az említett címben ugyanis Tom Holland neve szerepel, nem pedig Pókemberé.  Jon Schnepp egy podcastben indította el ezt a pletykát, most pedig pont ő tisztázta a dolgot. Elmondása alapján Pókember valójában nem lesz benne a filmben, csupán Peter Parker karaktere kap egy cameót, ezért töltött Tom Holland két napot a forgatáson. Ezek szerint tehát Venom ősi ellensége nem fog mégsem vörös-kék ruciban hálóhintázni a filmben, Peter Parker viszont mégis felbukkan egy rövid időre. 

Fontos hozzátenni, hogy továbbra sem erősítette meg mindezt egyetlen hivatalos forrás sem, így érdemes az egészet még mindig kétkedéssel kezelni. Ugyancsak nem lehet még biztosan tudni, hogy Vérontó (Carnage) látható lesz-e a Venom filmben. Tom Hardy nemrég közzétett egy képet, amelyen a Vérontó is látható, majd nem sokkal később törölte azt. Mondanunk sem kell, ez is elég volt ahhoz, hogy szárnyra kapjanak az elméletek. 

Mindez legkésőbb októberben tisztázódik, hiszen akkor kerül a mozikba az önálló Venom film. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)