Hirdetés

Kiszivárgott a Venom két stáblista utáni jelenete

|

A jelek szerint érdemes lesz pár perccel tovább maradni a teremben.

Hirdetés

A hazai mozikban október 4-én debütál Tom Hardy új mozija, a Venom, amit rengetegen várnak még annak ellenére is, hogy a PG-13-as korhatárbesorolásból elég nagy balhé lett. Persze vannak olyanok, akik már látták a filmet, és örömmel szivárogtatnak ezt-azt, például hogy mire számíthatunk a stáblista után. Értelemszerűen SPOILERES dolgok következnek, úgyhogy ha nem akarjátok magatoknak elrontani az élményt, ne olvassatok tovább! 

Hirdetés

Szóval az MCU Cosmic értesülései szerint két jelenetet is kapunk. Az elsőben Eddie Brock visszatért az újságíráshoz, és épp a Ravencroft Intézetben találkozik Dr. Ashley Kafkával, hogy egy betegével beszélgessen. Mint kiderül, ez a beteg nem más, Cletus Kasady, akit Woody Harrelson alakít egy nevetséges vörös parókában, és a jelenetet ezzel a mondattal zárja:

"Do you want to hear the Carnage?"

Azt már régóta sejtjük, hogy Harrelson alakítja majd Mészárszéket, de ezúttal mindössze a név hangzik el, nincs átváltozás, vagy egyáltalán bármi, ami erre utalna.

A második jelenet egyáltalán nem is a filmhez kapcsolódik, egyszerűen kapunk egy jelenetet a Spider-Man: Into the Spider-Verse-ből. Ez kicsit olyan, mint az X-Men: Days of the Future Past jelenet a The Amazing Spider-Man végén.

Természetesen most is ott leszünk a premier előtti vetítésen, és azonnal be is számolunk a tapasztalatainkról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)