Hirdetés

Venom - minimalista posztert villantottak

|

A film hivatalos poszterét mi is szívesen kipattintanánk a falra.

Hirdetés

Az utóbbi időkben rengeteg izgalmas hír érkezett a Venom filmről. Szó volt ugye Tom Holland vendégszerepléséről, az alapanyagul szolgáló képregényekről és még számos egyéb izgalmas információmorzsát csepegtettek nekünk, most végre azonban valami kézzelfoghatóbb is érkezett.

Hirdetés

Bemutatták ugyanis a film hivatalos poszterét, ami csak és kizárólag Venom hatalmas szemeit ábrázolja, semmi mást. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de mi imádjuk ezt a minimalista megoldást. 

A Sony azt is elkezdte belengetni, hogy valamire a holnapi nap folyamán is számíthatunk a Venom mozival kapcsolatban. Mit gondoltok, egy trailer még túl korai lenne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)