Hirdetés

Furcsa reklámmal hirdetik a Venom lemezes kiadásait

|

A Sony Pictures is megpróbálta leutánozni a Deadpool marketingjét.

Hirdetés

Ha emlékeztek még rá, a Deadpool film marketingesei zseniális dolgokat műveltek reklám címszó alatt, így például azt is megpróbálták beadni sokaknak, hogy egy csodálatos romantikus drámát láthatnak majd, ami olyannyira bejött, hogy az Amazon szerint az első számú romantikus-vígjáték volt. 

Hirdetés

Hasonló mókával készült a Venom marketingcsapata is, ők romantikus vígjátékként népszerűsítik az általuk csak "Marvel Comics filmként" jellemzett alkotás digitális, 4K Ultra HD, Blu-ray és DVD kiadásait. A sztori ismeretében meglehetősen furcsa szerelmi háromszöget vázol fel a videó Tom Hardy, a szimbióta és Michelle Williams bevonásával, de épp ez benne a poén. 

A Venom december 11-én jelenik meg külföldön digitálisan, a lemezes változatokra pedig december 18-án csaphatnak le a világ rajongói. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a magyar kiadásokra mikor számíthatunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)