Hirdetés

Venom - napokon belül itt az új előzetes

|

Csak remélni tudjuk, hogy végre teljes pompájában megcsodálhatjuk a címszereplőt.

Hirdetés

A Venom mozi első előzetesétől finoman szólva sem estek hasra a rajongók. A legtöbbeket az zavarta, hogy végig emberi alakban láthattuk a főszereplő Tom Hardyt, és egyetlen kósza pillanat erejéig sem változott át azzá a fekete szörnyeteggé, akit mindenki vár, ha jegyet vált erre a filmre. Nos pár nap, és újra lehetősége nyílik a készítőknek lenyűgözni minket.

Hirdetés

Maga Tom Hardy jelentette be ugyanis, hogy az ezen a héten zajló CinemaConon debütál majd a Venom új előzetese. A rendezvényt április 23. és 26. között tartják Las Vegasban, szóval a hét első felében lesz érdemes várni a friss trailert. Természetesen amint elérhető lesz, mi is egyből megosztjuk majd veletek. 

Inbound CinemaCon new trailer Venom 🔥🦖🌠🌅😇😇😇😇

Tom Hardy (@tomhardy) által megosztott bejegyzés,

Komoly teher nyomja a Venom alkotóinak vállait, elvégre ez a film hivatott majd megalapozni a Sony saját filmes univerzumát, amelyben a későbbiek folyamán helyet kap majd a Silver and Black (Silver Sable és Fekete Macska közös kalandja), a Nightwatch film, és elvileg egy Morbius mozi is. 

A Venom október 4-én érkezik meg a hazai mozikba. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)