Hirdetés

Véres előzetest kapott az új Öngyilkos Osztag

|

James Gunn A galaxis őrzői után újfent megmutatja, hogy passzol a stílusa a szürreális csapatokhoz.

Hirdetés

James Gunn a 2016-os katasztrófa után helyrepofozza a DC egyik legismertebb brigádját, az antihősökből és gonoszokból álló Öngyilkos Osztagot, amely egy elképesztően változatos és minden kétséget kizáróan flúgos tagfelhozatallal bír. Délelőtt már hangolódhattunk az új bagázsra egy színes plakáttal, amelyen többek között Margot Robbie, Idris Elba és John Cena virított, most pedig a legelső kedvcsináló is befutott, amely nem spórol sem a szóbeli, sem a fizikai adok-kapokkal. 

Hirdetés

Az alábbi trailer alapján nehéz lenne messzemenő következtetéseket levonni, elvégre Ayer filmjéhez is elképesztően hangulatos és látványos előzeteseket dobtak össze a marketingesek, de az biztos, hogy Gunn nagyon szórakoztató karaktereket rakott egymás mellé és ütős szövegeket adott a szájukba. Van itt többek között animált menyét, bazi nagy cápa (akinek elvileg Sylvester Stallone a hangja), a visszatérő Bumeráng Kapitány, keménykedő Nathan Fillion és az újfent magabiztos Viola Davies, kíváncsian várjuk, hogy mi fog kisülni az előzetes által felvázolt koncepcióból: 

Az Öngyilkos Osztag augusztus 6-án kerül az amerikai mozikba és az HBO Maxre egyaránt, nálunk egy nappal korábban mutatják be, ha addigra nyitva lesznek már a mozik. Ezért megérné elmenni.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)