Hirdetés

Véres horrort ígér a Titans negyedik szezonjának első ízelítője

|

A New York Comic Con örömére a DC csapata kihozta az első Titans teasert, ami láthatóan horrorklasszikusokból merített.

Hirdetés

Sokunk számára jelent bűnös élvezetet a Titans, aminek hullámzó minősége egy nagy vitapont volt a DC rajongók körében a széria premierje óta. Ettől függetlenül örömmel fogadunk minden új szezont, és így lesz ez idén novemberben is, amikor végre befut majd a negyedik évad.

A sztori központi szereplője Brother Blood lesz, akinek Raven apját szolgáló szektája megállás nélkül kántálja az "Azarath Metrion Zinthos" szöveget az első ízelítőben.

Hirdetés

A Comic Con alatt bemutatott teaserben sem a Titans hősei, sem a Church of Blood tagjai nem szerepelnek, viszont látunk horrorfilmek inspirálta képeket, és egy kezet kiemelkedni egy vérfürdőből. A Church of Blood elsődleges célja Trigon visszatérésének előkészítése, így könnyen lehet, hogy újra láthatjuk majd Raven apját, de egyelőre még semmilyen konkrét infót nem tudunk a sztori alakulásáról.

A lényeg, hogy a Titans visszatér idén november 3-án az HBO Maxre egy duplarészes premierrel, amit új epizódok követnek majd egészen december 1-jéig. A szezon ezután pihenőre megy, és a negyedik évad második fejezetét valamikor 2023-ban fogjuk megkapni további hat epizóddal.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)