Hirdetés

Véresen komolyan fogják venni a Mortal Kombat film magasabb korhatárbesorolását

|

Ezért lesz szó szerint szívbemarkoló élmény a Mortal Kombat új, heteken belül debütáló filmadaptációja.

Hirdetés

Első nagy, kegyetlenül brutális előzetese után talán már senkit sem lep meg, hogy az áprilisban debütáló Mortal Kombat film magas korhatárplecsnivel, pontosabban R-besorolással támadja be az amerikai vásznakat (és az HBO Maxnek hála az otthoni kijelzőket is). Még úgy sem, hogy a korábbi mozik anno ennél alacsonyabb, PG-13-as besorolással kerültek bemutatásra. Mindegy is, borítsunk fátylat a múltra, elvégre immáron a reboot alkotói, valamint a Warner is máshogyan áll hozzá ehhez a kérdéskörhöz.

A film rendezője, Simon McQuoid az SFX Magazine számára árulta el, hogy bizony még ezt a magasabb besorolást is a lehető legjobban ki fogják használni: elmondása szerint vér, erőszak és brutalitás terén igenis a falig akartak elmenni.

Hirdetés

"Van persze egy pont, amivel már túl messzire mennénk és a filmet se mutathatnánk be, az pedig nem lenne valami bölcs befektetés a stúdió számára" - tette hozzá McQuoid. "Ugyanakkor már az első naptól foga úgy álltunk hozzá, hogy oké, akkor most már csináljuk rendesen!"

Todd Garner producer azt is elmesélte, hogy mikor a Warnerrel megejtett első meetingjükön felhozta a magas korhatár témáját, elhangzott nyugtatásképp a stúdió részéről, hogy "máshogy nem is lehetne" megcsinálni ezt a filmet, mint R-besorolással.

Garner egy másik, szintén friss interjúban a film nyitányának fontosságáról nyilatkozott, erről ide kattintva olvashattok.

A Mortal Kombat tehát április 16-án debütál az amerikai mozikban és az HBO Max kínálatában egyaránt, ugyanakkor az eredetileg április elejére beütemezett hazai mozibemutató a koronavírus-járvány árnyékában most már garantáltan későbbre csúszik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)