Hirdetés

Vérgőzös Jurassic World filmet akar a franchise új rendezője

|

A dinos kalandok az egész családnak szóltak, de Colin Trevorrow nagyot csavarhat a Jurassic World jövőjén.

Hirdetés

Ugyan a Jurassic World és Jurassic Park filmeknek voltak ijesztőbb jelenetei, a PG-13-as besorolásba még így is bőven belefértek. A stúdió mindig szeretné, ha a lehető legtöbb néző élvezhetne egy produkciót, de a tematika alapvetően elbírna valami komolyabbat is.

Időről-időre felmerül a kérdés, hogy lehetne-e valami véresebbet és komorabbat kihozni a Jurassic franchise-ból, és bár a döntéshozók erről még nem nyilatkoztak, a Dominion rendezője igen.

Hirdetés

Colin Trevorrow örömmel megnézne egy R besorolású filmet, de az maximum csak úgy valósulhat meg, ha a büdzsé kisebb, a sztori pedig egy kis buborékban élne.

"Az biztos, hogyha csinálnánk egy R besorolású, ijesztő, potenciálisan elszeparált filmet, akkor azt szívesen megnézném. Persze, ha egy szülő valami ilyesmire vinné el a gyerekét, az egy életre szóló sebet okozhatna."

Hozzátette, hogy szerinte az emberek imádják Michael Crichton (az első Jurassic Park írója) univerzumát. Lehet azt még bővíteni, de ehhez kreatív jelentkezőkre lesz szükség. Talán majd egyszer egy horror rendező is megkörnyékezi majd őket.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)