Hirdetés

Vérontó mindenkit szétkap a Venom 2 új előzetesében

|

Sejtettük, hogy a Venom 2 nem fog finomkodni, de a Let There Be Carnage új előzetese tényleg bekeményített.

Hirdetés

Lassan magunk mögött tudjuk régóta várt filmjeink sokadik elhalasztását, és elkezünk a konkrét premierekhez. Nem kell más sokáig várnunk a Venom: Let There Be Carnage, avagy a végtelenül egyszerű magyar cím szerint a Venom 2: Vérontó bemutatójára sem.

Érzi ezt a filmért felelős Sony is, nemrég ugyanis közzétették Venom és Vérontó nagy mozis összecsapásának legújabb előzetesét, ezt tudjátok megnézni kicsit lentebb.

Hirdetés

A friss trailer jó eséllyel azt is megmutatta, hogy tesz szert Cletus Kasady a Vérontó szimbiótára, ami eléggé máshogyan történik a filmben, mint anno a képregényekben, de szerencsére pontosan annyira beteg megoldást választottak az alkotók, amit elvárunk a Venom 2-től.

A Venom 2: Vérontó idén ősszel, egészen pontosan 2021. szeptember 16-án érkezik meg a mozikba. Ti be fogtok majd ülni rá?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)