Hirdetés

Veszélyesen sok rajongó akarta látni Timothée Chalamet-t egy premieren, le kellett zárni a vörös szőnyeget

|

A sztár új filmjének bemutatóján annyian gyűltek össze, hogy az komoly biztonsági kockázatot jelentett.

Hirdetés

Timothée Chalamet-t napjaink egyik legtehetségesebb fiatal színészének tartják, de nem csak ennek köszönheti méretes rajongótáborát: a GQ 2020-ban a legjobban öltözött férfinak választotta, többen divatikonnak és szexszimbólumnak tartják. Októberben történelmet írt azzal, hogy a brit Vogue címlapjára került, ő volt ugyanis az első olyan férfi, aki önállóan szerepelt a magazin borítóján.

Kétségtelen, hogy profizmusa mellett külseje is hozzájárul óriási népszerűségéhez: kevés színész mondhatja el, hogy annyi rajongó gyűlik össze egy premierjén, hogy tömeget kell oszlatni.

Hirdetés

Milánóban mutatták be a Bones and All című új filmet, aminek szombat esti premierjén a Variety beszámolója szerint jelentős méretű tömeg gyűlt össze. Bár a vetítést megtartották, és a sztárokat épségben bemenekítették az épületbe, a vörös szőnyeget le kellett zárni, mert annyian voltak, hogy a szervezők és a rendőrség úgy ítélték meg, ez már veszélyes.

Szeptemberben, a film velencei bemutatóján ugyancsak rengetegen részt vettek, de ott volt lehetőség fotózkodásra és dedikálásra. Itt a rajongók csak távolról láthatták Chalamet-t.

A Bones and All egy kannibál szerelmes pár története, egy 2015-ös regény feldolgozása, ami számos elismerést és díjat is kapott a velencei filmfesztiválon történt bemutatója után. A mozis premier november 18-án lesz az Egyesült Államokban.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)