Hirdetés

Vicces pillanatokat mutat a Pókember: Nincs hazaút bakiparádéja

|

A Sony Pictures újabb videóval reklámozza a film közelgő 4K UHD és Blu-ray kiadásait.

Hirdetés

A Tom Holland főszereplésével készült Pókember: Nincs hazaút hatalmas sikert aratott a mozikban, az eddigi bevételekhez pedig hamarosan hozzácsapódik majd az az összeg is, amit a lemezes kiadások fognak termelni. Márpedig az extrákkal alaposan megtámogatott, több kivágott jelenetet is felvonultató DVD-ket és Blu-rayeket számos rajongó fogja beszerezni, elvégre a kulisszák mögé is betekinthetnek majd, például megnézhetik a híres három Pókemberes mém újraalkotásának folyamatát. 

Hirdetés

De a tengerentúlon április 12-én, 4K Ultra HD és Blu-ray formátumokban megjelenő Pókember: Nincs hazaút bónuszartalmai közül nem hiányozhat egy hosszabb bakiparádé sem, amelynek keretében többek között Tom Holland, Andrew Garfield és Tobey Maguire mellett még Jamie Foxx is hülyül egy kicsit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Sony most mutatott egy rövid ízelítőt belőle, íme: 

A Pókember: Nincs hazaút természetesen Magyarországon is meg fog jelenni kézzel fogható változatban, a gyűjtők április 8-án számíthatnak rá DVD, Blu-ray és UHD változatokban. 

Ti be fogjátok szerezni valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)