Hirdetés

Videó készít fel a R.I.P.D. - Szellemzsaruk folytatására

|

Ryan Reynolds és Jeff Bridges ezúttal kimaradtak a buliból.

Hirdetés

Robert Schwentke (Red, Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek) 2013-as képregényadaptációja nem zavart túl sok vizet akkoriban és azóta sem, de azért a jól ismert főszereplőpárosnak (Ryan Reynolds és Jeff Bridges) és a Men in Black stílusú koncepciónak köszönhetően elvoltak vele a nézők, így valószínűleg kevesen bánták volna, ha megvalósul egy hasonló hangulatú folytatás.

A második rész közel tíz évvel később el is készült, azonban a Universal 1440 Entertainment felelt érte, amely egyenesen arányos azzal, hogy otthoni megtekintésre szánják, nem pedig mozikba. 

Hirdetés

A R.I.P.D. 2: Rise of the Damned rendezését Paul Leyden (Chick Fight, Cleaners) vállalta el, az Andrew Kleinnel (MacGyver) közösen írt sztorijában a vadnyugat szó szerint találkozik a pokollal, és a világ megmentésének legnagyobb reménye Roy Pulsipher seriff (Jeffrey Donovan - Esküdt ellenségek, Minden lében négy kanál), aki az RIPD legújabb tisztjeként a túlvilági törvények betartatására esküdött fel. Roy azért csatlakozott a szervezethez, hogy újra láthassa a lányát és megoldja a gyilkosságának rejtélyét, ehelyett egy veszélyes démon megállítása szakad a nyakába, élők és holtak sorsa is tőle függ. Nézzétek meg, hogy micsoda őrületet tartogat az R.I.P.D.2:

A R.I.P.D. 2: Rise of the Damned digitális megjelenésére november 15-én számíthatunk, valamint ekkor jönnek a lemezes változatok (Blu-ray, DVD) is a tengerentúlon. A film egyébként már csak azért is érdekes lehet, mert dolgoztak rajta magyarok is, például Bede-Fazekas Máté (Halo), Koleszár István (Mentőexpedíció), Perei Gábor (Dűne) és Borbás Gergő (A tanár) is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)