Hirdetés

Videón, ahogy a fegyverpártiak megtámadják Sacha Baron Cohent a Borat 2 forgatásán

|

A színész nyilván ritkán fogja vissza magát, de ha nem kockáztatná az életét, nem lennének ugyanolyanok a filmjei sem.

Hirdetés

Nyilván van egy határ, ameddig még úgy mehet el egy szemtelenkedő ember, hogy nem teszi kockára az életét, de az Egyesült Államokban, ahol folyamatosak a tüntetések, lazák a fegyverviselési törvények, és fel vannak tüzelve a szélsőségesek, érdemes fokozottan óvatosnak lenni. Sacha Baron Cohen a Borat 2 kedvéért ellátogatott egy jobboldaliaknak szánt rendezvényre, és sikerrel felbosszantotta a résztvevőket.

Álruhában, golyóálló mellényt viselve, Country Steve szerepében állt színpadra, arról énekelt, hogy Kína miatt van koronavírus-járvány, és hogy fel kellene darabolni az újságírókat, ahogy a szaúdiak teszik.

Hirdetés

Ez a hasonló nézeteket vallóknak mindaddig tetszett, énekelgettek, amíg valaki rá nem jött, ki van az álruhában. Ekkor a szervezők és a közönség tagjai is feldühödtek, elindultak a színpad felé, és csak azért tudott elmenekülni Cohen, mert a biztonságiak valamelyest vissza tudták tartani a támadóit.

Egy a forgatáshoz használt mentőautóba menekült, a földre feküdt, és bár bezárta a jármű ajtaját, valaki sikerrel feltépte. Ekkor, ahogy a videón is látható, a színész teljes testével megpróbálta visszatartani az ajtót, és addig nem engedte el, amíg az autóval nem sikerült lerázni az üldözőket.

Legalább a film nem lett rossz, még ha minket nem is tudott lenyűgözni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)