Hirdetés

Videón láthatjuk, milyen összetett folyamat, mire Rosario Dawsonból Ahsoka Tano lesz

|

A The Mandalorian második évadában láthattuk Dawsont Ahsoka szerepében, most pedig azt nézhetjük meg, hogyan zajlik az átalakulás.

Hirdetés

Nem nagy titok, hogy a sminkesek, jelmeztervezők, fodrászok, és a filmipar háttérmunkásai rengeteg időt és energiát szánnak egy-egy színész átalakítására, pláne olyan filmekben, amikben más fajok lényeinek maszkírozzák őket. Ezt ráadásul nem elég egyszer megcsinálniuk - meglehetősen kényelmetlen lenne, ha a színészeknek jelmezben kellene aludniuk. 

Az Ahsoka Tano-nap alkalmából Rosario Dawson megosztott egy felgyorsított, 24 másodperces videót arról, hogyan alakul át a The Mandalorian 2. évadában látott karakterévé.

Hirdetés

Egyúttal köszönetet mondott Ashley Ecksteinnek, aki a rajzfilmekben keltette életre Ahsokát. Reméljük, hozzászokott az átalakuláshoz: hamarosan jön a twi'lek saját sorozata, aminek főszerepét szintén Dawson kapta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)