Hirdetés

Videóra vették Ezra Miller hawaii letartóztatását, az NFT-k is előkerültek

|

A The Flash főszereplője furcsa érvekkel próbált meg hatni az intézkedő rendőrökre azon a botrányos hawaii estén.

Hirdetés

Még márciusban történt az az eset, amikor is Ezra Millert letartóztatták Hawaiin, mert állítólag meglehetősen agresszíven viselkedett egy bár vendégeivel, akiknek az volt a bűnük, hogy karaokézni mertek. Később aztán újabb botrányba keveredett a színész, azonban a jelek szerint a butaságai ellenére megtarthatja DC-s szerepét, és még az is lehet, hogy keres egy kis extra zsebpénzt.

Napvilágot látott ugyanis egy videó arról a bizonyos hawaii estéről, a felvételt az egyik rendőr testkamerája rögzítette. A TMZ által közölt anyagon látható a színész letartóztatása, aki közben igyekezett tisztázni a helyzetet. Elmondása szerint megtámadták, ezért elkezdett filmezni, méghozzá azért, mert NFT-s kriptoművészetre használná fel az őt tért támadásokat.

Hirdetés

Miller több alkalommal is meg akarta tudakolni az őt letartóztató rendőr nevét és jelvényszámát, illetve szerinte volt egy alak a bárban, aki nácinak vallotta magát, és szintén rátámadott. Habár a színész nagyon meg akarta mutatni a videót a hatóságoknak, nem tudni, hogy kapott-e erre lehetőséget, viszont látszólag nem értette, miért ő az intézkedés célpontja, miközben saját állítása szerint pont őt támadták meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A videó alapján Miller még arra is megkérte a rendőröket, hogy ne vegyék el a Flash-gyűrűjét, egyiküket pedig azzal gyanúsította meg, hogy hozzáért a nemi szervéhez, magára pedig transzneműként és nembinárisként hivatkozott, aki ezért nem akarja, hogy egy férfi kutassa át.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)