Hirdetés

Világsztárral bővült a Tőrbe ejtve 2 stábja

|

Kezd szépen lassan alakulni a Tőrbe ejtve 2, Rian Johnson ismét nagy nevekből állítja össze a szereplőgárdát.

Hirdetés

Áprilisban számoltunk be arról, hogy folytatásokat kap a Tőrbe ejtve, Rian Johnson viszont már a Netflixnek szállítja az új részeket - rögtön kettőt, a streamingplatform egyből megrendelte a második és a harmadik részt is. Johnson rendezőként és íróként is visszatért, szépen lassan pedig befutnak az első castinghírek is a Tőrbe ejtve 2 kapcsán.

Korábban már lehetett hallani arról, hogy a pankrátorból lett színész, Dave Bautista is csatlakozik a produkcióhoz, most pedig egy újabb közismert és közkedvelt sztár nevét dobta be a Deadline.

Hirdetés

Információik szerint ugyanis Edward Norton is szerepet kap a Tőrbe ejtve 2-ben. Egyelőre semmit sem lehet tudni Bautista és Norton karaktereiről. Mivel az első rész is világsztárok sokaságát vonultatta fel (szerepelt benne többek között Chris Evans, Ana de Armas, és Jamie Lee Curtis), elég valószínű, hogy most is repkedni fognak majd a nagy nevek. A Netflix 540 millió dollárt fizetett a Tőrbe ejtve filmek jogaiért, biztosra akarnak menni. 

Visszatérő karakterként egyébként minden bizonnyal csak Benoit Blanc nyomozót láthatjuk majd, őt ismét Daniel Craig kelti életre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)