Hirdetés

Villámgyorsan befutott a második The Suicide Squad előzetes is, nézd meg magyar felirattal!

|

Nem sokkal első teljesértékű kedvcsinálója utána megkapta második előzetesét is James Gunn filmje, Az Öngyilkos Osztag.

Hirdetés

Az Öngyilkos Osztag, avagy a The Suicide Squad alig pár napja kapta meg első tisztességes előzetesét, és máris bedobtak tegnap éjszaka, mintegy a semmiből egy teljesen új videót a stúdió illetékesei. Persze ebben a trailerben azért akad bőven olyan részlet, amit az előző kedvcsinálóból hasznosítottak újra, de azért friss jelenetekből sincs hiány.

Ahogy azt már megszokhattátok, természetesen ezt az előzetest is magyar felirattal ellátva nézhetitek meg nálunk - ha automatikusan nem indulna el a felirat, akkor ne felejtsétek el bekapcsolni azt.

Hirdetés

Ha a jövőben sem szeretnél lemaradni filmes, vagy épp videojátékos trailerekről, és minden előzetest magyar felirattal akarsz megnézni, akkor erősen javallotta feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornára. Amennyiben pedig támogatni is szeretnéd a munkánkat, a csatornatagság funkcióval erre is lehetőséged van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)