Hirdetés

Vin Diesel arra utalhatott, hogy visszahozhatják Paul Walkert a következő Halálos iramban filmben

|

Vin Diesel Instagramon jelentkezett be a Halálos iramban 10-zel kapcsolatban, és érdekesen fogalmazott.

Hirdetés

Sokan már a Paul Walkertől megható módon elbúcsúzó Halálos iramban 7-tel lezárták volna az egész franchise-t, azonban Vin Dieselék és a Universal Pictures a gigászi bevételeket látva más véleményen voltak. A készítők azóta is megemlékeznek a 2013-ban elhunyt színészről minden filmben, és bár az arcát sosem láthattuk, voltak már rá utalgatások - például a rendező, Justin Lin részéről -, hogy visszahoznák a fináléra karakterét, Brian O' Connert a CGI és a testvére segítségével.

Hogy ezzel kapcsolatban mi jelenleg a hivatalos tényállás, azt nem tudjuk, viszont 2023-ban bemutatják az utolsó előtti Halálos iramban filmet, így egyre többször merül fel a gyanú. 

Hirdetés

Most éppen Vin Diesel egyik Instagram-bejegyzése emelt meg egyes szemöldököket. A színész helyzetjelentést írt a közösségi oldalra, amely első látásra csak pozitív ígérgetés, de akad egy mondat, amelynek a megfogalmazása több mindenre utalhat, akár Brian O' Conner visszatérésére is. 

"Jó reggelt, bolygó! Tudom, hogy egy ideje már nem posztoltam, de amikor a világban szenvednek az emberek, hajlamos vagyok visszahúzódni a közösségi média sekélyességétől. Tudom azonban, hogy sokan vagytok, akik tényleg őszintén várják, hogy halljanak felőlem, és hogy megtudják, mi jár a fejemben."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


"Halálos iramban közeledek a saga fináléjához. Nagyon intenzív lesz, Isten hihetetlen tehetségekkel hozott össze, hogy segítsenek nekem befejezni ezt a szériát, én pedig nem tudok nem visszaemlékezni rá, hogy mindannyian részesei voltatok ennek az utazásnak. Mindannyian a családom részei voltatok. Nem tudom elhinni, hogy az Universal Studios elkötelezte magát a kétrészes finálé mellett... a támogatásuk és a hitük ebben a franchise-ban meglep és mosolyra fakaszt. Angyalok jönnek a fináléba, hogy mindannyiótokat megmosolyogtassanak. Haha. Szeretlek titeket... és a lelkem mélyéből remélem, hogy büszkék lesztek rám."

Nyilván az angyalos rész az, ami egyeseket spekulálásra ösztönzött, de az is lehet, hogy Diesel arra utalt, amit egy tavalyi nyilatkozatában már pedzegetett egy újságíró társaságában, hogy Paul Walker lánya is csatlakozhat a Halálos iramban franchise-hoz.

Ti örülnétek ha CGI segítéségével visszahoznák Paul Walker karakterét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)