Hirdetés

Most bárki megnézheti Vin Diesel filmje, a Bloodshot első 9 percét

|

Digitálisan már megvásárolható a Bloodshot, ezért kedveskedett most ezzel a kis betekintővel a Sony.

Hirdetés

Csak nemrég került mozikba a Bloodshot (mi nem voltunk elájulva tőle), a Sony azonban érthető okokból úgy döntött, hogy nem húzza sokáig Vin Diesel filmjének digitális megjelenését. A koronavírusjárvány miatt az amerikai mozik bezártak, így a film egyetlen petákot sem termel jelenleg. A tegnapi naptól fogva viszont sok más friss premierhez hasonlóan a nagy Video on Demand platformokon megvásárolhatóvá vált digitálisan.

Hirdetés

Ennek örömére volt most olyan tündér a Sony, hogy bárki számára megtekinthetővé tette a Bloodshot első kilenc percét, amit ti is bátran megnézhettek alább. Ez a közel kilenc perc, ha másra nem is, arra azért elegendő, hogy az ember eldöntse, egyáltalán felkelti-e az érdeklődését a Valiant Comics képregényének filmadaptációja. 

Azon további filmek listáját, amelyek digitálisan a tervezettnél jóval korábban elérhetőek lesznek ide kattintva találod. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)