Hirdetés

Vin Diesel egy autóval két helikoptert is elintéz a Halálos iramban 10 magyar szinkronos előzetesében

|

Autópornó, a valósággal köszönőviszonyban sem lévő akciójelenetek, és persze a család fontossága dominálja a Fast X trailerét.

Hirdetés

Két évtized alatt milliárdos franchise-zá nőtte ki magát a Halálos iramban sorozat, amelynek még távolról sincs vége. 2024-ben ugyan lezárul Torettóék története, már több elképzelés is van arra, hogyan lehetne a rajongókat az azt követő években is visszacsábítani a mozikba. Az egyik ilyen például egy női karakterekre fókuszáló spin-off.

Mindez azonban a jövő zenéje, előbb még a Jason Momoa alakította Danténak akad némi elszámolnivalója Dominic Torettóval (Vin Diesel), kinek csapata Luke Hobbs (Dwayne Johnson) segítségével a Halálos iramban: Ötödik sebességben meglovasított egy páncéltermet, majd végigvonszolta azt Rio de Janeirón. Dante bosszúja Dom családját veszi célba, szűkebb és tágabb értelemben is. Ráadásul ebben a visszatérő Cipher (Charlize Theron) támogatja őt.

Hirdetés

Kész szerencse, hogy Torettóék számíthatnak az ellenségből lett barátra, Deckard Shaw-ra (Jason Statham), valamint a jó útra tért öcskösre, Jakobra (John Cena) is. Így nagyobb eséllyel maradhatnak életben a rajongók által megszokott és megszeretett karakterek, hogy aztán búcsút vehessünk tőlük a fináléban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)