Hirdetés

Vin Diesel hanyagsága miatt távozhatott a Halálos iramban 10 rendezője

|

Állítólag súlyos gondok vannak a producerként is közreműködő Vin Diesel munkamoráljával.

Hirdetés

A múlt héten robbant a hír, hogy mindössze néhány nappal a forgatás kezdete után távozott a dupla részesre tervezett Halálos iramban 10 rendezője. Az öt korábbi epizódot is jegyző Justin Lin kreatív nézeteltérésekre hivatkozott, az utódját jelenleg is keresik, producerként azonban továbbra is a film közelében marad.

Egy friss jelentés viszont azt állítja, hogy a "kreatív nézeteltérés" forrása valójában nem más, mint a széria sztárja, Vin Diesel, akivel a rendező egyszerűen nem hajlandó tovább együtt dolgozni.

Hirdetés

A New York Daily News által megszellőztetett pletyka szerint lényegében Diesel munkamoráljával van a gond, amelyről a következőképp nyilatkozott egy, a neve elhallgatását kérő, a sztori hátterét ismerő veterán producer.

"Soha nem láttam még ilyet. Lin 10 vagy 20 millió dollárról mond le [rendezőként]. Diesel késve érkezik a forgatásra. Nem tudja a szövegét. És rossz formában van."

Nem túl hízelgő szavak, de nem Lin lenne az első, aki Diesel miatt távolodik el a Halálos-szériától: a sztár korábban a Luke Hobbest alakító Dwayne Johnsonnal is összeveszett, a Szikla pedig decemberben kerek-perec kijelentette, hogy semmi esély sincs a visszatérésére.

A NY Daily News cikke nyomán most többen is rámutattak arra a videóra, amit Diesel még a rendező távozása előtt töltött fel az Instagramra. A szelfikamerával lőtt felvételen Justin Lin is látható, a rendező azonban mintha kényelmetlenül érezné magát, és nem túl lelkesen válaszolgat a vigyorgó színész kérdéseire.

A rendező pótlása a sajtóban megjelent számítások szerint naponta 600 ezer és 1 millió dollárjába kerülhet a filmet gondozó Universalnak, így akármi is álljon Justin Lin lelépésének hátterében, a stúdió keményen megfizet érte.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A kereket oldott kormányos lehetséges utódai között eddig a Halálos iramban 8-at dirigáló, F. Gary Gray és a komoly sikert arató Hobbs & Shaw rendezője, David Leitch neve is felvetődött. Ami a Halálos iramban 10 szereplőit illeti, Diesel mellett Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang és Charlize Theron is visszatérnek, új jövevényként pedig Brie Larsont és Jason Momoát üdvözölhetik a széria legkitartóbb rajongói.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)