Hirdetés

Vin Diesel jó hírt hozott a Riddick 4-re váró rajongóknak

|

Edzés közben beszélt a színész az egyre valószínűbbnek tűnő folytatásról.

Hirdetés

Sokan valószínűleg már a 2013-as Riddick film óta várják, hogy folytatódjon az eredetileg 2000-ben elrajtolt sorozat, és viszonylag régóta lehet tudni már azt is, hogy az elmúlt években haladtak valamennyit a negyedik rész munkálatai.

Habár a Halálos iramban franchise miatt jó eséllyel nem egyszerű megoldani, hogy Vin Diesel ismét Riddick bőrébe bújhasson, de szerencsére úgy tűnik, még nem landolt a kukában a projekt.

Hirdetés

A színész új videóval jelentkezett az Instagramon, ami alapján úgy fest, edzés közben juthatott eszébe beszámolni arról, hogy egyébként még sínen van a Riddick 4. Megköszönte a Universalnak, hogy mindig hittek ebben az IP-ban, és azt is elárulta, hogy nagyon izgatott. A bejegyzésben szereplő szöveg alapján valamiféle megbeszélés történhetett a filmet illetően, de túl sok konkrétumot nem árult el nekünk Vin Diesel.

Persze az jó hír, hogy látszólag a stúdió és a főszereplő is szívesen tér vissza a Riddick sötét sci-fi világába, de lehet, hogy egy másik franchise beleköphet némileg a levesbe.

A tervek szerint ugyanis 2023-ban debütál a Halálos iramban tizedik felvonásának első része, majd 2024-ben a második, amivel a tervek szerint véget is ér a sztori. Sanszos, hogy Vin Diesel számára ez élvez jelenleg prioritást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ti örülnétek Riddick visszatérésének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)