Hirdetés

Vin Diesel már Halálos iramban musicalt is csinálna

|

Kiderült, hogy régi álma válna valóra Vin Dieselnek, ha egyszer elkészülne egy Halálos iramban musical.

Hirdetés

A Halálos iramban 9 nagyjából azt hozta, amit mindenki elvárt tőle: nem változtatott az eddig bejáratott formulán, így biztosan nem ez fogja a sorozathoz csábítani a kétkedőket, a széria veterán szerelmesei viszont valószínűleg ismét megtalálják majd a számításukat. 

A premier után persze még nem ért véget a színészek munkája, különböző tévéműsorokban reklámozzák épp a mozit. Vin Diesel is így tett, nemrég a The Kelly Clarkson Show-ban beszélt a Halálos iramban 9-ről.

Hirdetés

Itt tették fel neki (persze alapvetően csak viccből), hogy benne lenne-e egy Halálos iramban musical elkészítésében. A színész pedig így válaszolt:

"Imádnék megcsinálni egy musicalt. Egész életemben akartam csinálni egy musicalt. Nagyon közel voltam ahhoz, hogy megcsináljam a Guys & Dollst Steven Spielberggel, de végül nem így alakult. De ettől még imádnám, ha csinálnánk egy musicalt."

Mi egyébként nem voltunk elmosva a Halálos iramban 9-től, kritikánkat itt nézhetitek meg:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)