Hirdetés

Vin Diesel megkegyelmezett a Halálos iramban széria rajongóinak

|

A Család megkapta azt a bejelentést, amit már nagyon hosszú ideje várt.

Hirdetés

Nem lehetett mostanában könnyű dolog Halálos iramban rajongónak lenni. No persze nem azért, mert a Halálos iramban 10 pontosan olyan lett, mint a korábbi részek (mindenki döntse el, ezt magában úgy fordítja le, hogy "ugyanolyan kotvány borzalom" vagy "hasonlóan szórakoztató kis csemege"), hanem annak okán, hogy eddig nem tudtuk, meddig kell vágni a centit és rágni a küszöböt, számolni a napokat, mennyi időnek kell még eltelnie ahhoz, hogy megérkezzen a nagy finálé, a 11. rész.

Nos, Vin Diesel elérkezettnek látta az időt, hogy megadja a fanoknak azt, ami jár, ez pedig nem más, mint a Halálos iramban 11. amerikai premierdátuma. Öveket becsatolni, mindössze laza 22 hónapot kell várni, és már itt is a folytatás!

Hirdetés

Bizony, Diesel Instagram-posztjaiból az derült ki, hogy az Egyesült Államokban 2025. április 4-én fogják bemutatni a Fast & Furious 11-et - ez minden bizonnyal azt jelenti, hogy hozzánk egy nappal korábban érkezik a film, mivel az amerikai mozik pénteken, a hazai vetítőtermek pedig csütörtökön hozzák mindig el a friss premiereket. 

Forgatással egyébként már nem kell bajlódni, azt letudták a 10. résszel együtt, szóval csak az utómunka van hátra. A jelek szerint ez nem kevés időt emészt majd fel, de mindez teljesen érthető, hiszen szépen oda kell rakni a robbanásokat, meg kell adni a rajongóknak, ami jár. 

Diesel posztolt pár concept artot is az Instagramon, természetesen ezektől sem akarunk megfosztani benneteket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)