Hirdetés

Vin Diesel mindenáron vissza akarja hozni Dwayne Johnsont a Halálos iramban 10-re

|

Kérdés persze, hogy a korábbi szájkarate után erre mennyire vevő a Szikla.

Hirdetés

Egyáltalán nem titok, hogy Vin Diesel és Dwayne Johnson nem éppen egymás szíve csücskei, utóbbi ki is jelentette korábban, hogy soha a büdös életben nem fog szerepelni még egy számozott Halálos iramban filmben. A Hobbs & Shaw folytatását nem zárta ki, de persze ott nem kell egy levegőt szívnia Diesellel.

Most viszont úgy tűnik, mindenki Dominic Torettója, Vin Diesel elásná a csatabárdot a készülő Halálos iramban 10 érdekében.

Hirdetés

Diesel ugyanis nemrég az Insragramon posztolt érzelmes (vagy érzelmesnek szánt) sorokat, melyben gyakorlatilag felszólította Johnsont arra, hogy "teljesítse be a sorsát", és térjen vissza a tizedik Halálos iramban mozira. Ennek valószínűleg a rajongók is örülnének, hiszen több mint 1,2 millió like-nál jár már ez a bejegyzést. 

Azt talán inkább gyorsan engedjük is el, hogy Diesel "My little brother Dwayne", azaz "Dwayne öcsikém", vagy esetleg "Dwayne kistesóm" megszólítással nyitja mondandóját (mindösszesen öt évvel idősebb egyébként a Sziklánál), ennél fontosabb lehet az, hogy után mennyire hirtelen vándorol át egyből a szöveg az érzelem húrjaira. 

Egyrészt szó van itt ugyebár Diesel gyermekeiről, akik Dwayne bácsinak hívják a Sziklát, és minden ünnepkor jókívánságokat küldenek neki, melyeket Johnson is viszonoz. De nem maradt ki a szövegből "Pablo", azaz a 2013-ban meghalt Paul Walker sem. Diesel arról ír, hogy megígérte Walkernek, a lehető legjobb finálét készíti el a Halálos iramban szériához, ehhez pedig nélkülözhetetlen Hobbs karaktere, vagyis Dwayne Johnson.

Kíváncsian várjuk, mit lép majd minderre a Szikla.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)