Hirdetés

Megmenekült a világ, saját zenei albumon dolgozik Vin Diesel

|

A színész sok mindennel szeret foglalkozni szabadidejében, így például az énekléssel is.

Hirdetés

Vin Dieselt leginkább a mozivászonról ismerhetjük, hiszen színészi karrierje során számos filmben feltűnt már, és központi szerepet játszik a sokak által kedvelt Halálos iramban szériában is. Ráadásul még énekelni is szeret, és a jelek szerint készen áll, hogy szélesebb közönség előtt is bemutassa tudását.

Hirdetés

A színész a The Late Late Show with James Corden című műsor vendége volt, ahol örömmel osztotta meg mindenkivel, hogy bizony lesz saját zenei albuma. Saját elmondása alapján a gyermekei imádják, ha énekel, és szerinte ez az egész kicsit olyan, mint J.R.R. Tolkien helyzete volt, aki eleinte hobbitokról mesélt a gyerekeinek, majd a végén megszületett A Gyűrűk Ura.

Részletek egyelőre nem derültek ki Diesel projektjéről, de kíváncsian várjuk, mit sikerül összehoznia. Ám addig is itt van a színész egyik saját feldolgozása, ami ad egy kis ízelítőt az énektudásából:

Ti el tudnátok képzelni énekesként Vin Dieselt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)