Hirdetés

Vincent D’Onofrio továbbra is visszatérne Kingpinként

|

Persze ez nem rajta múlik, hanem a Marvelen, amire ő is rámutatott.

Hirdetés

A Marvel's Daredevil sorozat több szempontból is nagyon erős, az egyik legfőbb pozitívuma a szereplőgárdája. Nem csupán a címszereplőt megformáló Charlie Cox bizonyult telitalálatnak, hanem a nemezisét, Kingpint is olyan magas fokon keltette életre Vincent D'Onofrio, hogy azóta is rendszeresen szerepel a Marvel toplistákon.

De nem csak a nézők és a kritikusok szerették D'Onofrio Kingpinjét, hanem maga a színész is, aki még a széria megmentéséért is kampányolt

Hirdetés

D'Onofrio már többször is nyilatkozta a múltban, hogy szívesen visszatérne Wilson Fisk szerepében, amit most újfent megerősített a Screen Rantnak adott interjújában. A színész elmondta, hogy nagyon szeretné újra eljátszani Kingpint, mert imádja a karaktert, de ez szerinte nem egy egyirányú utca, és eddig senki sem kérte tőle a Marvel Studiosnál, hogy térjen vissza. Meg kell várnia, hogy a Marvel megkeresse, de azt világossá tette már mindenki számára, hogy azonnal igent mondana, szóval tulajdonképpen csak a felkérésre vár.

Noha D'Onofrio korábbi közösségi médiás aktivitása alapján sokan azt spekulálták, hogy Kingpinje már a Sólyomszem sorozatban felbukkanhat, erre valójában semmi sem utal. Remélhetőleg azonban Kevin Feige és csapata látják, hogy mennyire szeretné mindkét oldal a visszatérést, és előbb-utóbb rábólintanak, akárcsak Charlie Cox Daredeviljének visszahozására. Örülnétek neki(k)?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)