Hirdetés

Vincent D'Onofrio már most a Daredevil: Born Again második évadáról beszélt

|

A Vezért alakító Vincent D'Onofrio könnyen lehet, hogy idő előtt kotyogta el a Marvel terveit.

Hirdetés

Valószínűleg nem túlzás azt állítani, hogy jelenleg a Daredevil: Born Again az egész MCU egyik legjobban várt Disney+-os tévésorozata, hiszen bár a Netflixen debütált Daredevil széria címszereplője, Charlie Cox már visszatért a Pókember: Nincs hazaút filmben és az Amazon: Ügyvédben, az igazán nagy dobás a magyar fordításban Fenegyerekként emelgetett karakter saját sorozat lesz - már csak azért is, mert a Daredevil: Born Again 18 részes lesz, még egyetlen MCU-sorozat sem volt ilyen hosszú (a régi, netflixes sorozatok is maximum 13 résszel operáltak, a Disney+-on jelenleg 9 rész a rekord, ezt fogják most megduplázni).

Az elvileg 2024 elejére tervezett Daredevil: Born Again forgatása jelenleg is zajlik, és már egy ideje tudjuk, hogy a sorozatban szerepel majd Vincent D'Onofrio karaktere, a Vezér is - őt korábban a netflixes pályafutását követően a Sólyomszem sorozatban láthattuk, de szerepelni fog egyébként a tervezett Echo spin-offban is. D'Onofrio most a Newsweeknek mesélt Daredevil: Born Againről, és lehet, hogy többet is elárult a kelleténél.

Hirdetés

A színész ugyanis már konkrétumként beszélt a széria második évadáról, holott a Marvel eddig semmilyen formában sem kommunikálta azt, hogy a Daredevil: Born Again több szezont is meg fog élni. Eddig csak annyit tudtunk, hogy a 2021-es Loki és a Mi lenne, ha…? animációs sorozat bővül egy-egy második etappal, a többi MCU-s sorozatot inkább nem folytatta a Marvel Studios - legalábbis egyelőre. 

D'Onofrio egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy a második évad hatalmas jutalom lesz a rajongók számára, de egyébként már az első felvonás is, majd gyorsan hozzátette, igazából ezekről a dolgokról nem is beszélhetne még. Szerinte a rajongók bizony meg fogják kapni azt, amire vágynak. Reméljük tényleg így lesz, az viszont biztosnak tűnik, hogy Charlie Cox és Daredevil még nagyon hosszú ideig az MCU része marad.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Vincent D'Onofrióról egy forgatási fotót is tudunk mutatni. A Sólyomszem sorozatban lezserebb öltözetben láthattuk (gondolunk itt a virágmintás ingre), de úgy tűnik, a Daredevil: Born Againben ismét a maximális elegancia mellett teszi le a voksát Wilson Fisk, az alvilág Vezére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)