Hirdetés

Virsliparti - befutott a szinkronos előzetes

|

Októberben kerül a hazai mozikba Seth Rogen legújabb filmje, az animációs filmektől szokatlan stílusban készülő Virsliparti, aminek már a trailere is hihetetlenül beteg.

Hirdetés

A Virsiparty (Sausage Party) első ránézésre akár egy szokványos, gyerekeknek készült mesefilm is lehetne, amiben a Toy Story-val ellentétben nem a játékok, hanem a különböző ételek és egyéb nagyáruházakban megvásárolható tárgyak kelnek életre. De nem az.

A nagykorúaknaknak szánt, kifejezetten szókimondó és nem kevés péniszviccel operáló film eredeti szinkronhangjainak olyan színészeket kértek fel, Mint Jonah Hill, Michael Cera, James Franco, Salma Hayek vagy épp Bill Hader. A magyar csapatnak nem lesz könnyű dolga, ha vissza akarják adni a rengeteg perverz szóviccet, de a trailer alapján elég meggyőzőnek tűnik a cucc.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)