Hirdetés

Vissza a jövőbe - a Nike már gyártja a cipőket

|

Légdeszkánk már van, de a világító, csatos cipőnek eddig nyoma sem volt. A sportszergyártó szerencsére kézbe vette a dolgokat.

Hirdetés

Még alig durrantak szilveszter éjjelén az első pezsgős üvegek, az internet máris olyan meme-ekkel volt tele, hogy ez a 2015-ös év bizony egyáltalán nem olyan, mint amilyennek a klasszikus film bemutatta. A kütyük szerelmeseinek jó hír, hogy a légdeszka már készül, most pedig azok is örülhetnek, akik a futurisztikus divat térhódítására vártak.

A Nike innovációért felelős vezetője elmondta, még ebben az évben piacra dobják majd a Nike Air MAG névre keresztelt csukát. "Sokan még a cégen belül sem tudják, mekkora az érdeklődés a termék iránt. Rengeteg levelet kapunk nap mint nap."  - mondta a fejes egy kaliforniai expón.

A Nike először 2011-ben lebegtette meg a cipő lehetőségét, sőt, még egy szabadalmat is benyújtottak a csatra. Akkor mindössze 1500 cipő készült, a bevételeket pedig a Michael J. Fox Alapítvány kapta. A 2015-ös évet egyébként több gyártó is meglovagolhatja, a Pepsi egyedi üvegjei például kifejezetten megnyerőek.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)