Hirdetés

Újra közös fotókon láthatjuk a Vissza a jövőbe két sztárját

|

Ezúttal a jótékonykodás hozta össze ismét Michael J. Foxot és Christopher Lloydot.

Hirdetés

A Vissza a jövőbe trilógia valódi klasszikussá vált az évek során, és a mai napig rengetegen kedvelik Marty McFly és a Doki időutazós kalandjait. Ezért is örvendetes, ha még most, évtizedekkel később is együtt láthatjuk a legendás párost.

Hirdetés

Nemrég megrendezésre került egy jótékonysági esemény, amit a Marty McFly-t játszó, jelenleg 58 éves Michael J. Fox saját, a Parkinson-kór kutatásával foglalkozó alapítványa szervezett, és természetesen a színész is részt vett rajta. Ráadásul ott volt még a 81 éves Christopher Lloyd is, aki Emmett Brownt, vagyis a Dokit alakította a trilógiában. Remek alkalom volt ez tehát, hogy a rajongók legnagyobb örömére újra közös képen szerepeljen a két legendás színész.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

All in with @mrchristopherlloyd at @michaeljfoxorg Poker Night!

Michael J Fox (@realmikejfox) által megosztott bejegyzés,

Ráadásul nem is csak egy fotó készült.

Ti örülnétek, ha esetleg újabb résszel gazdagodna a Vissza a jövőbe filmsorozat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)